L’Ajuntament de Castellfollit rep un reconeixement per la seva tasca en la transformació digital i el govern obert

Segell Administració Oberta de Catalunya, 3 guardonat

Ahir, en un acte celebrat a Salou, el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) va fer entrega d’un reconeixement a l’Ajuntament de Castellfollit per la seva destacada tasca en la transformació digital i el foment del govern obert durant l’any 2023.

Aquest guardó reconeix la feina i l’esforç dels treballadors de l’Ajuntament de Castellfollit per millorar la seva relació amb la ciutadania a través de la digitalització de serveis i la promoció de la transparència i la participació ciutadana. Gràcies a aquestes iniciatives, els veïns i veïnes de Castellfollit han pogut gaudir d’una administració més accessible, eficient i propera.

El regidor de Comunicació i Transparència, Ivan Masmitjà, va recollir el premi i va destacar la importància d’aquesta fita: “Estem molt orgullosos de rebre aquest reconeixement que ens anima a seguir treballant per una administració més oberta i moderna. La transformació digital no és només una qüestió tecnològica, sinó una eina per apropar l’Ajuntament a la ciutadania i fomentar una participació més activa.”

Aquest reconeixement és un estímul per continuar amb el compromís d’oferir uns serveis públics de qualitat i adaptats a les necessitats dels nostres veïns i veïnes, avançant cap a un futur cada vegada més digital i inclusiu.