Busques feina?

Des de l’Ajuntament, volem posar en coneixement tota la informació relativa als recursos en qüestions laborals que ofereix el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). Aquest Servei Públic d’Ocupació, a nivell de principat de Catalunya, disposa d’una xarxa d’Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya repartides per tot el territori. En el cas de La Garrotxa, aquesta es troba situada a Olot, concretament a l’edifici que hi ha just davant dels pavellons d’esports, a Avinguda de la República Argentina, s/n. És un servei obert a tota la població i a empreses de la comarca i on es poden realitzar diferents tràmits i on es poden trobar diferents serveis i/o recursos.

En aquest apartat, també podreu veure les ofertes de feina disponibles en aquesta oficina. Les anirem penjant regularment en aquest enllaç:

CONSULTA LES OFERTES DE FEINA DISPONIBLES

A continuació us exposem els recursos disponibles a l’Oficina de Treball.


SERVEI D’ORIENTACIÓ LABORAL

Des de l’Oficina de Treball s’ofereix un servei d’orientació i assessorament laboral per a totes aquelles persones que vulguin millorar la seva ocupabilitat i millorar el seu perfil professional Existeixen diverses opcions:

  • Atenció presencial amb cita prèvia
  • A través de videoconferència

Com sol·licitar aquest servei?

Trucant al 900 800 046 o bé a través del correu assessorament.olot.soc@gencat.cat


OFERTA FORMATIVA SUBVENCIONADA

Servei on poder consultar tota l’oferta formativa que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya. Hi podreu trobar cursos de formació laboral, de competències bàsiques, certificats de professionalitat, diverses titulacions… Podeu consultar l’oferta formativa del SOC a través d’aquest enllaç:

https://www.oficinadetreball.gencat.cat/socfuncions/CercadorCursosSimple.do

Per a més informació podeu trucar al 900 800 046 o adreçar-vos a les bústies:

assessorament.olot.soc@gencat.cat o otg_olot.soc@gencat.cat


SERVEI D’INTERMEDIACIÓ LABORAL

Servei on consultar totes les ofertes laborals disponibles en aquell moment. Podeu consultar quines ofertes:

  • Trucant al 900 800 046
  • Enviant un correu a la bústia ofertesolot.soc@gencat
  • Per internet a través del portal Feina Activa del SOC https://feinaactiva.gencat.cat/home. En aquest cas, i per tal d’inscriure’s a les ofertes, cal donar-vos d’alta al portal. En cas que es tinguin dificultats caldria contactar amb les següents bústies de correu:

otg_olot.soc@gencat.cat  |  assessorament.olot.soc@gencat.cat | ofertesolot.soc@gencat.cat


SERVEI D’INTERMEDIACIÓ LABORAL ADREÇAT A LES EMPRESES

El SOC ofereix a les empreses el servei de cerca de persones treballadores per cobrir les seves necessitats de personal.

Des del servei d’intermediació s’ofereix la possibilitat de gestionar ofertes de treball i buscar candidatures adients al perfil sol·licitat. Només cal presentar una sol·licitud d’oferta de feina degudament omplerta i signada electrònicament i enviar-la al correu electrònic ofertesolot.soc@gencat.

A partir d’aquest moment es registra l’oferta i s’envien els currículums de les persones que encaixin amb el perfil desitjat i mostrin interès per l’oferta per tal que s’hi pugui contactar i engegar un procés de selecció.

Així mateix, l’empresa, també es pot donar d’alta al portal de Feina Activa per penjar ofertes de treball. Aquest servei és gratuït. https://feinaactiva.gencat.cat/home

D’altra banda, tot i que des de l’Oficina de Treball no s’ofereix un servei d’assessorament a empreses, en cas que es tingui alguna consulta us podeu adreçar a l’àrea d’Empresa del SOC o us podeu adreçar a l’Oficina de Treball i es traslladarà a l’Àrea d’Empresa perquè es posin en contacte amb vosaltres.

Enllaç del web del SOC destinat a empreses: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/Empreses/


XARXA D’ATENCIÓ A LES DONES EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

Des de les Oficines de Treball s’ofereix un dispositiu d’atenció personalitzada en l’àmbit de l’ocupació per aquelles dones en situació de violència masclista. És un servei d’acompanyament gratuït, voluntari i confidencial adreçat a dones en procés de recerca de feina, que cerquin formació professionalitzadora o vulguin rebre orientació i assessorament laboral.


DISPOSITIU TRANS

És un dispositiu d’acompanyament a l’orientació per a la inserció laboral de persones trans, tant de manera presencial com telemàtica. La participació en aquest servei és voluntària. El seu objectiu és garantir que les persones trans puguin exercir els seus drets a l’ocupabilitat en millors condicions i des de la no discriminació. Aquest dispositiu actuarà de manera coordinada amb la xarxa pública SAI de serveis d’atenció integral LGTBI de Catalunya.

 

Per qualsevol altre qüestió, no dubteu en dirigir-vos a l’oficina.