Fira dels Picapedrers

Fira any 2024

Bases Fira Picapedrers

Sol·licitud instal·lació parada Fira Picapedrers 

Fira any 2023

Informació per als paradistes trucar al 639 669 596

Fira any 2022


Resum de la Fira de 2019

La 5a edició de la Fira dels Picapedrers va comptar amb una novetat. El fet de fer coincidir la data de la Fira amb el cap de setmana de Setmana Santa ens va permetre organitzar actes per dissabte i diumenge i allargar la fira els dies 20 i 21 d’abril de 2019.

Hi va haver activitats per totes les edats i per poder gaudir-ne en família, jocs i taller de circ la tarda del dissabte, exposicions de fotografies dels picapedrers del poble, demostracions de treballs i sense oblidar-nos del mercat d’alimentació i artesania.

Anima’t a venir a la següent edició, al 2020 no pots faltar-hi!!


Resum de la Fira de 2018

La 4a edició de la Fira dels Picapedrers de Castellfollit de la Roca va ser un èxit. Els visitants van poder gaudir de les moltes activitats pensades per tota la família al llarg de tot el dia. Malgrat el mal temps, les diverses activitats es van poder anar realitzant i la gent no va dubtar agafar el paraigua i acostar-se al municipi a visitar la fira.

Al llarg de tot el diumenge 29 d’abril de 2018  Programa de la 4a FIRA DELS PICAPEDRERS van fer-se diverses activitats i podeu consultar i veure les imatges a les xarxes socials de Castellfollit.

Si encara no ens coneixeu o vols tornar a repetir…..no faltis a la propera edició!!!


Resum de la Fira de 2017

El diumenge 30 d’abril de 2017, Castellfollit de la Roca va celebrar la 3a edició de la Fira dels Picapedrers.

Les previsions meteorològiques no eren gaire bones, però el temps ens va respectar força al llarg de tot el dia.

Vam tenir un mercat artesanal, exposicions d’escultura i de treballs dels picapedrers i activitats per tota la família, una Super Tirolina de 150 mts. d’allargada i de més de 50mts. de desnivell, les ja tradicionals botifarra i arrossada popular que degut a la possibilitat de pluja al migdia, es va traslladar al Centre Cívic, i passejades en poni al matí i jocs i maquillatge infantil a la tarda.

Es va calcular una entrada de 956 persones a l’Església Vella de Sant Salvador al llarg de la jornada.

Tot plegat va ser un èxit i ja podem dir que la Fira dels Picapedrers comença a consolidar-se.

Gràcies a tots per assistir-hi i fer-ho possible!!

Us deixem un recull d’imatges d’aquesta 3a Fira.