Estudi del parc d’habitatges del nucli urbà, el seu ús i el seu estat de conservació

Aquest any 2019 l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca, amb l’ ajut d’Habitatge de la Diputació de Girona, ha elaborat la 3ª Fase de l’“Estudi del parc d’habitatges del nucli urbà, el seu ús i el seu estat de conservació”.

L’any 2017 es va fer una 1ª fase d’aquest estudi, el qual es va centrar en el sector del nucli antic de la població. L’any passat es va fer una 2ª fase, que es va ocupar d’una part del nucli urbà, que incloïa una part dels habitatges de la ctra. d’Olot, fins al final de la ctra. de Girona, i els carrers intermitjos, Pl. Sant Roc, c/ Gussinyer, Pl. Major i c/ Migdia.

El 2019, l’estudi ha inclós la resta d’habitatges de la ctra. d’Olot, c/ Pau Casals, c/ Garrotxa, c/ Dtor. Flèming i c/ Germanes Illa.

Amb aquests estudis, l’ Ajuntament, vol impulsar un pla d’habitatge amb l’objectiu d’establir estratègies i actuacions per tal de fer efectiu l’accés dels ciutadans a un habitatge digne i adequat, de la manera més sostenible possible i amb la major optimització del parc d’habitatges existent al municipi, introduint noves formes d’accés i gestió dels habitatge.

logo Ajuntament Castellfollit diputacio_girona