La cervesa Poch’s aconsegueix la medall d’or a la Craft Beer Cup d’Irlanda

L’empresa garrotxina ha aconseguit la medalla d’or amb la Basalt Imperial Stout, la cerveza negra de la gamma que disposa. La Poch’s de Blat, s’emporta també una medalla de plata

Poch’s Cervesa Artesana està d’enhorabona! De les seves tres cerveses en venda al públic (Basalt Imperial Stout, Blat, i Summer Ale), dues han estat reconegudes a la Craft Beer Cup d’Irlanda, una trobada on competeixen prop de 500 cerveses artesanes procedents de 24 països d’arreu del món. Era la primera vegada que la productora garrotxina –nascuda el 2011- participava en aquest certamen, on 18 jutges especialistes en cervesa van determinar el passat cap de setmana quines són les millors.

La Basalt, que és la cervesa negra de Poch’s i deu el seu nom al tipus de pedra de Castellfollit de la Roca, va ser reconeguda al país de la cervesa negra amb la medalla d’or del concurs. Es tracta de l’única cervesa de tot l’Estat que va obtenir aquest reconeixement, entre les nou premiades del mig miler de participants. La Basalt Imperial Stout de Poch’s és una cervesa d’alta fermentació, de color negre brillant i amb una escuma densa de color de xocolata; té 9’5 graus i 110 IBUs (a l’escala d’amargor cervesera), i està feta amb vuit maltes d’ordi diferents.

Per si l’alegria no fos prou gran, la Poch’s de Blat va ser guardonada amb la medalla de plata. Aquesta cervesa és també d’alta fermentació, de color daurat fort i destaca pel seu lleuger gust afruitat a plàtan madur i sense amargor; té 5’7 graus i 20 IBUs.

Poch’s Cervesa Artesana es mostra plenament satisfeta després d’aconseguir dues medalles de les tres cerveses que produeix regularment; un reconeixement que per l’empresa i pel gremi GECAN (Gremi d’elaboradors de cervesa Artesana i Natural) del que n’és membre, és un premi a la feina ben feta i un suport per seguir a la mateixa línia.

Poch’s Cervesa Artesana
C/Major 6; 17856 CASTELLFOLLIT DE LA ROCA (Girona)
info@cervesapochs.com